De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van JAN
(5 van 3 recensies)

JAN

JAN, de glossy die je raakt

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
6 nummers
Doorlopend 6 maanden
-2%
35,70 35,-
11 nummers
Doorlopend 1 jaar
-24%
65,45 50,-

JAN

JAN is de glossy voor 30+ vrouwen. In JAN vind je elke maand sprankelende modeseries, het grote interview met een bekende Nederlander, aangrijpende levensverhalen, praktische beautytips en de mooiste reisbestemmingen. Plus: intelligente artikelen over de psychologie van het dagelijks bestaan. Over liefde, relaties, opvoeden en vriendschap, oftewel: onderwerpen die 30+-vrouwen raken en bezighouden. Wanneer je een abonnement op JAN afsluit, ontvang je het nummer elke maand - nog voordat hij in de winkels ligt - thuis.

Beoordelingen

  • over  JAN cadeau abonnement

    Dit magazine heeft welverdiend de Titel Tijdschrift van het jaar gekregen. Goede interviews, mooie mode, leuke reistips. Lekker eten, tips voor elk gebied. Je hebt dit niet zomaar uit. Elk magazine smaakt naar meer. Dus als je dit kado geeft, weet je direct een cadeau voor het jaar erna!

  • over  JAN cadeau abonnement

    Leuk blad, net voor het eerst gehad. Er is veel te lezen. Verschillende onderwerpen die me allemaal aanspraken. Ben weinig reclames tegen gekomen. Ik heb er lang over gedaan voor ik hem uit had. Lekker om af en toe even te zitten en te ontspannen met JAN.

  • over  JAN cadeau abonnement

    Goed blad met veel nieuwtjes en leuke kleding, zou leuk zijn dat er ook aparte betaalbare kleding in staat.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!