De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Jeugdbladen

Jeugdbladen


Het leukste en meest uitgebreide aanbod van jeugdbladen vind je bij 123tijdschrift.nl. Het assortiment varieert van tijdschriften voor de allerkleinste lezers tot aan bladen voor studenten; er zit voor alle leeftijden dus wel een geschikt abonnement bij.

Voor de allerkleinste lezers kun je bijvoorbeeld kiezen voor het populaire peuterblad Maan Roos Vis. 123tijdschrift.nl biedt diverse proefabonnementen aan waardoor jij voor een korte ofwel een langere periode iedere maand van verschillende verhaaltjes en spelletjes kunt genieten. Het leren lezen, schrijven en rekenen wordt een stuk gemakkelijker met Okki. Kinderen leren spelenderwijs lezen en schrijven en door middel van kleine sommetjes ook rekenen.

Natuurlijk mag in het assortiment van jeugdbladen de Donald Duck niet ontbreken. Een abonnement op het populaire weekblad staat nog steeds hoog op de wensenlijst bij de jeugd. Voor de jongens is er bijvoorbeeld Stoer. Dit magazine is verboden voor meisjes en staat vol met games, gadgets, strips, tests, humor, spanning en avontuur. En wat dacht je van een aantal zeer populaire meidenbladen zoals Meiden Magazine, en Girlz!. Meiden Magazine is voor meiden tussen de 9 en 14 jaar. Hier richt het magazine zich op mode, lifestyle, vriendschappen, de liefde en andere interessante zaken, net zoals Girlz! wat net al een stapje verder gaat en zelfs interessant is voor pubermeiden.

Bij 123tijdschrift.nl kun je dus kiezen uit een groot aantal bladen voor de jeugd, allen met een aantrekkelijke korting. Profiteer dus snel en sluit vandaag nog een abonnement af op jouw favoriete jeugdtijdschrift!