De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Kinderbladen

Kinderbladen


Op 123tijdschrift.nl vind je de leukste kinderbladen van Nederland. Met het ruime assortiment aan kinderbladen zit er altijd een abonnement op het favoriete tijdschrift van jouw zoon of dochter bij.

Wat dacht je van een abonnement op Tina? Tina is het populairste meidenblad van Nederland. In dit blad vind je vaste onderwerpen zoals jongens, vriendschappen, feestjes en kleding. Daarnaast staan er grappige avonturen in van Noortje en Suus & Sas. Tevens beschikt het blad over de laatste trends op het gebied van make-up en veel nieuwtjes op het gebied van mode. Ook lees je tips voor de inrichting van je kamer. Of heb je liever een abonnement op GOAL! magazine? GOAL! magazine is voor elke voetballiefhebber in de leeftijd van 8 tot 12 jaar oud. In het tijdschrift kun je alles lezen over jouw favoriete clubs en voetbalhelden. Daarnaast staan er leuke moppen en gave prijsvragen in dit blad. Bovendien beschikt dit blad over de meest exclusieve posters. Of ben je meer geïnteresseerd in het tijdschrift Okki? Met een abonnement op Okki wordt voor iedereen het leren lezen leuk. Elke maand staat het tijdschrift vol met opdrachten, leesverhalen en sommetjes. Daarnaast staan er leuke weetjes, knutselopdrachten, kleurplaten, moppen en quizzen in dit leerzame blad. Okki sluit aan op het niveau van kinderen uit groep 3 en 4.

De hierboven genoemde bladen zijn slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment aan abonnementen op kinderbladen. Neem zelf een kijkje in het hele assortiment van 123tijdschrift.nl en abonneer je voordelig op één van onze kinderbladen. Bovendien profiteer je altijd van onze aantrekkelijke aanbiedingen en de laagste prijs garantie.