De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Kleuterbladen

Kleuterbladen


Op 123tijdschrift.nl vind je de beste tijdschriften voor kleuters. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kleuterbladen. Zo heb je altijd een abonnement op jouw favoriete tijdschrift. Ook bieden wij je de goedkoopste abonnementen naar keuze.

Wat dacht je van een abonnement op Katrien? Katrien is een vrolijk blad en komt elke twee maanden uit. Het tijdschrift staat vol met strips over Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Daarnaast geeft Katrien Duck antwoord op lezersvragen en vind je handige tips. Ook lees je leuke verhaaltjes en je eigen dagboek. Of heb je liever het tijdschrift Bobo? Bobo is voor de beginnende lezers en komt maar liefst één keer in de maand uit. Met een abonnement op dit tijdschrift leer je onder andere over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Zo kun je spelenderwijs leren en schrijven. Tevens beschikt het blad over leuke doe-opdrachten, knutsel- en kleurplaten een (voor)leesverhalen. Wellicht past een abonnement op Disney Boekenclub bij jou? Disney Boekenclub is het maandblad voor kleuters en staat vol met mooie Disney verhalen. Het blad is al jaren favoriet bij de jonge kinderen. Dit komt door de mooie tekeningen en magische verhalen. Daarnaast ontvang je bij een abonnement een leuke luister-cd. Dit zorgt ervoor dat kinderen (nog) makkelijker gaan lezen dan voorheen.

De bovengenoemde kleutertijdschriften zijn slechts een deel van het assortiment van 123tijdschrift.nl. Kijk hierboven voor nog meer leuke tijdschriften. Neem direct een abonnement naar keuze op één van onze tijdschriften voor kleuters en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Tevens heb je bij ons altijd de laagste prijs garantie.