De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Knipmode
(4 van 7 recensies)

Knipmode

Je eigen stijl, je maakt het met Knipmode!

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Aflopend 3 maanden
-37%
23,97 15,-
6 nummers
Doorlopend 6 maanden
-48%
47,94 25,-
12 nummers
Doorlopend 12 maanden
-53%
95,88 45,-
3 maanden
23,97
37 % korting
15,-
6 maanden
47,94
48 % korting
25,-
12 maanden
95,88
53 % korting
45,-

Knipmode

Het tijdschrift Knipmode brengt maandelijks een modecollectie voor verschillende type vrouwen, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Vol met inspiratie, praktische informatie, stylingtips en -trends. Een Knipmode abonnement is perfect voor iemand die plezier heeft in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geeft.

Beoordelingen

  • over  Knipmode cadeau abonnement

    Heerlijk om de knip weer te krijgen. Leuke patronen en mooie basisdingen. Alleen jammer dat de XL patronen alleen gechikt zijn voor grote maten, wel logisch, maar jammer dat ik ze nu niet voor mezelf kan maken. Heerlijk blad om inspiratie van te krijgen.

  • over  Knipmode cadeau abonnement

    Goede patronen alleen mis ik aansluitcijfers. Dat is bij de burda zo handig. Vooral bij kragen. misschien zijn er meer mensen die dit missen

  • over  Knipmode cadeau abonnement

    Vaak staan er hele leuke patronen in Knipmode, ik verheug me iedere maand weer op de Knip maar moet eerlijk zeggen dat de modellen dan soms ook een beetje tegenvallen. Ik lees Knip al vele jaren maar moet eerlijk zeggen dat ik de modellen een aantal jaar geleden leuker vond. XL patronen mogen wat mij betreft afgeschaft worden maar ik begrijp heel goed dat Knip voor alle doelgroepen moet zijn. Maar ik moet zeggen dat Knip samen met Knippie de allerleukste zelfmaakbladen zijn. Ben altijd erg tevreden geweest over de patronen, maten zijn altijd perfect en beschrijvingen zijn goed. Al met al zal ik de Knip iedere maand blijven kopen.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!