De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Landbouwbladen

LandbouwbladenOp 123tijdschrift.nl vind je een breed aanbod landbouwbladen. Met deze bladen kun je jouw kennis verbreden over verschillende aspecten van het plattenland. Ben je een vakman op dit gebied, of een hobbyist die graag over de landbouwsector leest, maak dan een keuze uit één van onze aantrekkelijke landbouwtijdschriften.

Wil je altijd op de hoogte blijven van landbouwmechanisatie en het praktisch gebruik van werktuigen op het land? Dan hebben wij TREKKER voor jou. In Landleven lees je mooie artikelen over landelijk wonen en kun je van kwalitatieve foto's genieten over het buitenleven. We hebben landbouwbladen voor verschillende sectoren.

Wil je meer weten over het houden van vee? Dan is V-vocus misschien iets voor jou. Het magazine staat vol met van alles wat te maken heeft met vee. Zo staan er toekomstige veranderingen in van binnen- en buitenland op het gebied van technologie.

Ook hebben wij het tijdschrift Groenten en Fruit voor jou in ons assortiment. In het magazine staat veel vaktechnische informatie. Ook vind je uitgebreide analyses, interessante reportages en al het actuele nieuws. Daarnaast krijg je ook nog eens onbeperkt toegang tot de marktcijfers van GFactueel.nl. Deze worden dagelijks ververst en zijn dus altijd actueel. Zo blijf je goed op de hoogte van alles rondom de groente- en fruitteelt.

De genoemde landbouwbladen zijn maar een klein deel uit ons assortiment. Waar je interesse ook ligt, voor iedere landbouwliefhebber is er een tijdschrift te vinden op 123tijdschrift.nl. Je kunt zich makkelijk abonneren op deze bladen. Bovendien profiteer je bij ons van de laagste prijs. De landbouwbladen zijn ook leuk om kado te geven.