De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Landelijke dagbladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Landelijke dagbladen


Wil jij graag een abonnement op één van onze landelijke dagbladen? Op 123tijdschrift.nl vind je een interessant assortiment met verschillende landelijke dagbladen. Door de keuze die 123tijdschrift.nl jou te bieden heeft, kun je gemakkelijk een abonnement nemen op het dagblad wat het beste bij jou past.

Zo heb je keuze uit bijvoorbeeld een abonnement op het dagblad De Volkskrant. De ochtendkrant met het nieuws over economie, politiek, sport en cultuur die tevens een overzicht biedt met informatie, recensies, achtergronden en opinies. Of heb je liever een abonnement op Het Financieele Dagblad? Dit dagblad houd je maar liefst 6 dagen per week op de hoogte over het actuele nieuws. Er staan onder andere onderwerpen in als beleggen, ondernemen en carrière. Het Financieele Dagblad heeft veel diepgang over geldzaken. Dit onderwerp staat dan ook centraal in dit blad. Wellicht vind je een abonnement op de krant 7Days interessant? Deze krant is speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. 7Days is zo geschreven dat het makkelijk leesbaar is voor de jeugd. Het staat vol met informatie over binnen- en buitenland. Zo blijft ook de jeugd goed op de hoogte van het actuele nieuws.

De bovengenoemde kranten zijn slechts enkele voorbeelden uit ons gehele assortiment. Je kunt in het overzicht kijken voor het complete assortiment van alle landelijke dagbladen.

123tijdschrift.nl biedt jou altijd de leukste aanbiedingen. Tevens beschikken wij over de laagste prijsgarantie. Dus wil jij ook profiteren van de beste aanbiedingen op landelijke dagbladen? Neem dan direct een abonnement op een landelijke krant naar keuze. Je ontvangt zo leuke kortingen op uw abonnement.