De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Lifestyle bladen

Lifestyle bladen


Op 123tijdschrift.nl bieden wij jou een ruim assortiment aan lifestyle bladen. Zo zit er voor iedereen wel een geschikt tijdschrift bij. Wij bieden je zowel mannen- als vrouwenbladen. Ook hebben wij onder andere veel modebladen voor jou in de aanbiedingen. Laat je inspireren door de lifestyle bladen van 123tijdschrift.nl.

Wat dacht je van een abonnement op Vriendin? Vriendin is het leukste vrouwenblad van Nederland. Iedere week lees je artikelen over relaties, mode, beauty, wonen en koken. Daarnaast vind je interviews met bekende Nederlanders of lezeressen van Vriendin. Tevens staan er in dit blad persoonlijke verhalen en ideeën voor leuke uitjes. Of heb je liever een abonnement op Plus Magazine? Plus Magazine is een tijdschrift met informatie over geldzaken, rechten en praktische tips om je gezondheid op peil te houden. Daarnaast vind je verhelderende artikelen over mens en samenleving, inspirerende ideeën voor huis en tuin en boeiende reisreportages. Ook ben je met Plus Magazine altijd op de hoogte van de leukste vakantiebestemmingen en ontvangt je informatie over onderwerpen als cultuur en vrije tijd. De heldere teksten met prachtige illustraties maken Plus Magazine uniek. Ook hebben wij voor jou in ons assortiment het tijdschrift Talkies Lifestyle Magazine. Dit tijdschrift is een luxueuze lifestyle glossy. De nationale- en internationale luxe en kwaliteit komen aan bod in dit blad. Ook wordt er aandacht besteed aan onderwerpen als mode, gadgets, beauty, business, interieur, culinair en reizen.

Kijk hierboven voor een overzicht van alle lifestyle bladen en bestel direct een abonnement op jouw favoriete tijdschrift! Bovendien heb je bij 123tijdschrift.nl altijd de laagste prijs garantie. Profiteer dus van aantrekkelijke aanbiedingen op een van onze lifestyle bladen.