De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Manager magazines

Manager magazinesDe beste manager magazines vind je op 123tijdschrift.nl. Wij hebben een groot assortiment tijdschriften voor managers. Werk jij in deze branche, of ben jij geïnteresseerd in deze branche, dan hebben wij een passend managementblad voor jou.

Je kunt met verschillende manager magazines veel te weten te komen over deze branche. Met Emerce kom je alles te weten over de online en mobile business, marketing en media. Wil je graag meer weten over coaching? Dan is het blad Management en Consulting echt iets voor jou. Indien je opzoek bent naar een blad over beleggen dat is het magazine Beleggers Belangen misschien wel iets voor jou.

Ook een belangrijke titel op het gebied van managen is het tijdschrift Quote. Als je alles wilt weten over de stand van zaken in het bedrijfsleven is Quote het perfecte magazine. Alle informatie over onderwerpen zoals trends, geld, carrière, business en lifestyle vind je in dit magazine. Maandelijks word je op de hoogte gehouden van alles wat met het bedrijfsleven te maken heeft. Verder lees je over onderwerpen als het succes van de vermogende Nederlander en het leven aan de top. Quote brengt ieder jaar een speciale uitgave uit, de Quote 500. Hierin staat een lijst met de 500 rijkste mensen van Nederland.

Wil je meer kennis opdoen, ben je net klaar met jouw opleiding of wil je graag in jouw vakgebied bijblijven, dan zit er altijd wel een interessant management blad tussen om je kennis te verbreden.

De genoemde magazines zijn maar een klein deel uit ons grote assortiment. De bladen zijn ook leuk om cadeau te geven. Ben je geïnteresseerd in onze manager magazines, neem dan een abonnement en profiteer direct van onze lage prijzen!