De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Mannenbladen

Mannenbladen


​Zoekt u een leuk abonnement op een van onze mannenbladen? Op 123tijdschrift.nl bieden wij u een compleet assortiment aan tijdschriften voor mannen. Zo heeft u een ruime keuze uit de beste tijdschriften en vindt u bij ons altijd een abonnement op uw favoriete blad.

Wat dacht u van een abonnement op Know How? Know How prikkelt uw brein en zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte blijft van de actuele onderwerpen.  Dit maandblad bevat interessante feiten en prachtige illustraties. Met een abonnement op dit tijdschrift wordt u op een duidelijke manier uitgelegd hoe de wereld om ons heen in elkaar zit. Bent u een liefhebber van auto's? Dan is het tijdschrift TopGear geschikt voor u. In TopGear leest u iedere maand weer het actuele autonieuws, de beste autotests en grappige columns. Dit tijdschrift hanteert een humoristische toonzetten van het gelijknamige en populaire tv-programma TopGear. De presentatoren van dit programma leveren ook een bijdrage aan het magazine. Zo schrijven Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May vakkundige recensies en hilarische columns. Heeft u liever een abonnement op ee van onze andere mannenbladen? Wellicht is het tijdschrift Men's Health dan iets voor u? Men's Health is hét magazine voor de Nederlandse man. Het blad staat vol met zaken die iedere man wil weten en vertelt u hoe u met minimale inspanning maximaal resultaat kunt boeken. Daarnaast vindt u artikelen over onder andere gezondheid, eten en stress. Zo krijgt u tips om stress te verminderen en er goede energie ervoor terug te krijgen.

De bovengenoemde tijdschriften zijn slechts enkele voorbeelden van mannenbladen in het assortiment van 123tijdschrift.nl. Bestel direct een abonnement op uw favoriete mannentijdschrift en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien heeft u bij ons altijd de laagste prijs garantie.