De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van MjamTaart
(5 van 2 recensies)

MjamTaart

Vakblad voor lekkerbekken die proeven met hun ogen

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
6 nummers
Doorlopend 1 jaar
-4%
35,70 34,20

MjamTaart

Taart in allerlei verschillende soorten, vormen, smaken en maten. Taarten die scheef of recht opgestapeld zijn of met icing bewerkt, versierd met gepuzzeld of geboetseerd marsepein, taart met kleur, glitter, uitstraling en gemaakt met liefde. Weg met de plastic poppetjes, klaar met standaard mokka of slagroom! MjamTaart laat zien dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Een duidelijke uitleg met mooie stap-voor-stap foto's zorgen ervoor dat iedere, zelfs onervaren enthousiasteling meteen aan de slag kan met een verbluffend resultaat. Naast de leuke projecten vind je ook interessante artikelen, recepten, interviews, handige tips en veel meer. MjamTaart verschijnt 4 x per jaar.

Beoordelingen

  • over  Mjamtaart!

    Wat een mooi blad, alles staat goed uitgelegd dus je kunt zo aan de slag. Heerlijk, heb nu al een paar taarten nagemaakt en door de uitleg die gegeven wordt is het niet moeilijk.

  • over  Mjamtaart!

    Zo leuk en lekker ziet het magazine eruit. gewoon een feestje om te lezen en je word er lekker crea van zodat de keuken een verboden terrein word voor de rest van de familie.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!