De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Muziekbladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Muziekbladen


Op 123tijdschrift.nl vind je de beste muziekbladen van Nederland. Zo hebben wij voor iedere liefhebber van muziek wel een leuk tijdschrift in de aanbieding. Of je nu graag zingt, een instrument bespeeld, DJ bent of er alleen over wilt lezen, ons assortiment aan muziekbladen is breed.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een abonnement op Zing Magazine? In Zing Magazine word je maandelijks op de hoogte gehouden van alles wat te maken heeft met zingen. Het blad richt zich op docenten, dirigenten en op zangers en zangeressen. Of je nu een amateur bent of een professional. Dit tijdschrift is er voor iedereen die van zingen houdt. Of lees je liever een muziekblad over een instrument? Ben jij een gitaarspeler, een drummer of speel je graag saxofoon? Er zijn meerdere muziekbladen in ons assortiment met alle ins- en outs over een muziekinstrument. Een bekende titel is dan ook Gitarist. In Gitarist vind je interviews met de beste bassisten en gitaristen. Ook worden gitaren, versterkers, bassen en effecten getest en lees je over beroemde gitaristen zoals bijvoorbeeld Jimi Hendrix. Een prachtig tijdschrift voor de echte gitaarliefhebber. En voor de liefhebbers van elektronische muziek is er de Nederlandse editie van DJ Mag. DJ Mag is het grootste Dance magazine en sinds 1991 wereldwijs verkrijgbaar. In het blad lees je alles over de beste Dj's, de leukste feesten, interviews met bekende Dj's, reviews en natuurlijk nog veel meer.

Kortom, wij hebben de beste muziekbladen voor jou in ons assortiment. Wanneer je via 123tijdschrift.nl bestelt, profiteer je direct van de leukste aanbiedingen op onze tijdschriften. Misschien wel een leuke aanbieding met een kado? Wacht dus niet langer en neem een abonnement op een muziekblad naar keuze!