De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Opiniebladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Opiniebladen


Op 123tijdschrift.nl tref je het grootste assortiment aan opiniebladen. Met de klassiekers zoals Elsevier, Vrij Nederland en De Groene Amsterdammer sta je aan de basis van diverse maatschappelijke, culturele, financiële en politieke ontwikkelingen die met een eigen opinie en allen met een eigen invalshoek tot uiting worden gebracht. Elsevier is hierin het grootste opinieblad van Nederland!

Ook kun je kiezen voor opinie titels die zich specialiseren op het gebied van recensies en beoordelingen van producten en dienstverlening om het leven een stuk makkelijker te maken. Zo is RADAR+, bekend van het televisieprogramma TROS Radar een magazine dat je de ruimte geeft om het beste uit jezelf, jouw geld en jouw tijd te halen. Het is een blad dat bruist van de energie en vol staat met handige tips en oplossingen. Reader's Digest staat net als RADAR+ ook vol met adviezen, interessante artikelen en handige weetjes. Haal met deze tijdschriften meer uit jouw leven!

Met dit brede scala aan opinietijdschriften biedt 123tijdschrift.nl je verschillende titels die je de mogelijkheid bieden om wekelijks ofwel maandelijks op de hoogte te blijven van alles op het gebied van economie, wetenschap, cultuur, politiek, financiën en consumentenproducten. Vraag snel een (proef) abonnement aan op 1 van de opiniebladen en profiteer direct van de hoge korting die 123tijdschrift.nl je biedt.

Bovendien is het ook leuk om 1 van onze opiniebladen kado te geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Het makkelijke aan onze kado abonnement is dat deze abonnementen vanzelf stoppen. Hier zitten geen verplichtingen aan, zo hoeft de ontvanger het abonnement niet op te zeggen.