De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van ParaVisie
(5 van 1 recensies)

ParaVisie

ParaVisie is een serieus en betrouwbaar blad, dat de lezer wil inspireren en aanreiken dat er méér is dan op het eerste gezicht valt waar te nemen.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
12 nummers
Doorlopend een jaar
-30%
71,40 50,-

ParaVisie

ParaVisie is een toonaangevend publiekstijdschrift voor de man en vrouw, op het brede terrein van spiritualiteit en gezondheid. Maandelijks informeert het 68 pagina's tellende blad haar lezers over thema's als paranormaliteit, bewustwording en complementaire/alternatieve geneeswijzen. De redactionele formule kenmerkt zich door een uitgebalanceerde mix van artikelen, die zowel diepgaand als toegankelijk en praktisch toepasbaar zijn. Daarnaast is er ruimte voor human interest-journalistiek en voor columns van specialisten uit uiteenlopend vakgebied. Productnieuws en een uitgebreide horoscoop ontbreken niet. ParaVisie is een serieus en betrouwbaar blad, dat de lezer wil inspireren en aanreiken dat er méér is dan op het eerste gezicht valt waar te nemen.

Beoordelingen

  • over  ParaVisie

    ik vind dit een heel boeiend maandblad om over alles te lezen wat je tewachten staat of nog zal gebeuren geloof daar wel in omdat verschillende uitspraken zijn uitgekomen boeiend boek ga zo door

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!