De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Pippo
(4 van 9 recensies)

Pippo

Het leukste maandblad voor peuters.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
12 nummers
Aflopend 1 jaar
-16%
53,40 45,-

Pippo

Met Pippo (1 t/m 3 jaar) geef je je kind zijn eerste eigen tijdschrift. Elke maand beleven knuffelaap PIPPO, Beertje Bruin en peuter Max herkenbare avonturen die gebaseerd zijn op de belevingswereld van peuters en daardoor heel herkenbaar zijn. De woordplaatjes en spelletjes zijn leuk en leerzaam. Spelenderwijs leren kinderen aanwijzen, benoemen en verbanden leggen. Ieder nummer heeft een educatief en creatief thema en is voorzien van een speciale ouderbijlage met handige tips en ideeën die je helpen bij de opvoeding en het optimale gebruik van Pippo.

Beoordelingen

  • over  Pippo cadeau abonnement

    Ik kocht het voor mijn zoon tot en met zijn 3de jaar, elke maand in de boekhandel. Pippo was zijn grote favoriet. Hij is nu inmiddels 16 jaar. Onze dochter van 2 jaar heeft al zijn oude Pippo\'s nu ondertussen gekregen. Zij is er net zo dol op als haar grote broer die haar er nu regelmatig uit voorleest. Dubbel plezier!

  • over  Pippo cadeau abonnement

    Wij vinden pippo geweldig alles sluit erg goed aan op wat de kinderen meemaken .Onze oudste is inmiddels 11 en zij was echt helemaal weg van pippo wij hebben toen dr tijd ook de knuffel voor haar gekocht omdat onze dochter zo gek was met pippo nu is ons zoontje van 3 aan de beurt en ons dochtertje van 1 en zij waren ook direct verkocht. Onze pippo knuffel van 10 jaar heeft inmiddels wel een nieuwe mond opgenaaid gekregen maar hij is nog net zo lief! We zijn pippo wel eens kwijt geraakt in eurodisney maar gelukkig was het hotel zo lief om pippo op te sturen.mijn dochter was er van overtuigd dat pippo wel wat langer em euro disney wilde blijven hahaha.

  • over  Pippo cadeau abonnement

    Super blad vind onze dochter. Ze leest ze van voor naar achter en terug. Vooral Max, Muisje Meisje en Beertje Bruin vindt ze geweldig. Ook lekker fantaseren en zelf verhalen bij de plaatjes maken doet ze graag.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!