De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Plus Magazine
(5 van 13 recensies)

Plus Magazine

Elke maand Plus Magazine, omdat u meer wilt weten!

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
5 nummers
Doorlopend 5 maanden
-34%
25,75 17,-
11 nummers
Aflopend 11 nummers
-38%
56,65 35,-

Plus Magazine

Elke maand brengt Plus Magazine meer dan 200 paginas betrouwbare en actuele informatie. U leest over geldzaken en rechten, praktische tips voor uw gezondheid, verhelderende artikelen over maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook over relaties en werk, inspirerende ideeen voor huis en tuin en boeiende reisreportages. De heldere artikelen met prachtige illustraties maken van Plus Magazine een tijdschrift om iedere maand weer naar uit te kijken. Word nu abonnee en krijg elke maand Plus Magazine automatisch thuis in uw bus!

Beoordelingen

  • over  Plus Magazine abonnement

    Ben een paar jaar abonnee geweest, en heb daarna wat andere bladen gelezen, maar toch vind ik de plus de beste van allemaal met veel interessante dingen er in. Dus ik denk toch dat ik weer een abonnement ga nemen zo voor de winter, lekker gezellig.

  • over  Plus Magazine abonnement

    Goed en interressant tijdschrift

  • over  Plus Magazine abonnement

    Ik vind plus een geweldig blad, gevarieerd en je steekt er ook nog wat van op. bv, over financiële zaken. Ik heb het blad een paar maal van mijn zus gekregen, die kocht het los. Nu heb ik mezelf een jaarabonnement kado gedaan en krijgt zij het blad van mij. De interviews zijn oprecht en gaan diep in op de persoon.

Liefhebbers bestelden ook

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!