De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Plus Magazine
(5 van 13 recensies)

Plus Magazine

Plus Magazine is een maandelijks tijdschrift met ruim 200 pagina's betrouwbare informatie over geldzaken en rechten, praktische tips om uw gezondheid op peil te houden, verhelderende artikelen over mens en samenleving, inspirerende ideeën voor huis e

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
5 nummers
Doorlopend 5 maanden
-34%
25,75 17,-
11 nummers
Aflopend 11 nummers
-38%
56,65 35,-

Plus Magazine

Plus Magazine is een maandelijks tijdschrift met ruim 200 pagina's betrouwbare informatie over geldzaken en rechten, praktische tips om uw gezondheid op peil te houden, verhelderende artikelen over mens en samenleving, inspirerende ideeen voor huis en tuin en boeiende reisreportages. Kies uit de aanbiedingen het Plus Magazine abonnement dat bij u past.

Beoordelingen

  • over  Plus Magazine cadeau abonnement

    Ben een paar jaar abonnee geweest, en heb daarna wat andere bladen gelezen, maar toch vind ik de plus de beste van allemaal met veel interessante dingen er in. Dus ik denk toch dat ik weer een abonnement ga nemen zo voor de winter, lekker gezellig.

  • over  Plus Magazine cadeau abonnement

    Goed en interressant tijdschrift

  • over  Plus Magazine cadeau abonnement

    Ik vind plus een geweldig blad, gevarieerd en je steekt er ook nog wat van op. bv, over financiële zaken. Ik heb het blad een paar maal van mijn zus gekregen, die kocht het los. Nu heb ik mezelf een jaarabonnement kado gedaan en krijgt zij het blad van mij. De interviews zijn oprecht en gaan diep in op de persoon.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!