De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Poppenhuizen & Miniaturen
(5 van 2 recensies)

Poppenhuizen & Miniaturen

Poppenhuizen & Miniaturen, een grootse hobby op klein formaat.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Doorlopend een half jaar
-1%
17,85 17,75
6 nummers
Doorlopend 1 jaar
-4%
35,70 34,45

Poppenhuizen & Miniaturen

Poppenhuizen & Miniaturen is hét lijfblad voor miniatuurhobbyisten. Het blad behandelt zes keer per jaar alles over interieurmodelbouw en bevat een mix van ?doen?, zoals workshops en ?vermaak?, zoals kijk-artikelen. Poppenhuizen & Miniaturen verschijnt zowel op papier als online met archief vanaf uitgave 101. U kunt zelf artikelen en werkjes insturen en in de online uitgave kunt u de inhoud beoordelen. Zo draagt u zelf bij aan de inhoud van het blad. P&M heeft veel artikelen waarmee u direct aan de slag kunt. De online uitgave is identiek aan de printversie en bevat vele extra?s zoals werktekeningen op verschillende schalen en extra foto?s die niet in het blad staan. Op de website van P&M kunt u uw eigen mini-site maken en op elkaar reageren. Kortom, P&M biedt u méér!

Beoordelingen

  • over  Poppenhuizen & Miniaturen

    Een heerlijk blad waar je fijn in kunt lezen en dromen.En die je steeds weer pakt om door te kijken. Alles staat er zeer goed in uitgelegd. De plaatjes zijn fijne voorbeelden. Kortom een blad die voor mensen die van poppenhuizen houden erg fijn is.

  • over  Poppenhuizen & Miniaturen

    Met dit tijdschrift heb je echt waar voor je geld! Uren leesplezier en zo leuk om in te blijven bladeren. Je doet veel inspiratie op en hoeft je nooit meer te vervelen. Ik heb alle nummers en heb zo altijd wat te lezen en te kijken

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!