De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Procycling
(5 van 2 recensies)

Procycling

In het hart van het peloton

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
6 nummers
Doorlopend 1 jaar
-30%
35,94 25,-
12 nummers
Doorlopend 2 jaar
-30%
71,88 50,-
1 jaar
35,94
30 % korting
25,-
2 jaar
71,88
30 % korting
50,-

Procycling

Alles weten over de internationale wielersport? Het tijdschrift Procycling is internationaal hét toonaangevende wielersportmagazine. Procycling staat dicht bij de hoofdrolspelers en brengt de wielersport in beeld met interviews, reportages, en achtergrondverhalen. Elke editie heeft zijn eigen thema zoals de Giro, de Vuelta. En de officiële Tour de France gids.

Beoordelingen

  • over  Procycling abonnement

    Dit is het beste wielertijdschrift wat ik tot nu toe heb gevonden. Is zijn geld meer dan waard. Ik zou het niet meer willen missen. Het is een aanrader voor elke wielrenliefhebber.

  • over  Procycling abonnement

    Procycling is HET blad voor de wielrenliefhebber. Of je zelf nu de sport actief beoefend of "slechts" geinteresseerd bent in het wielrennen en de personen in die wereld, je leest het allemaal in dit glossy magazine. Mooie diepte interviews met en over wielrenners, wat gaat er in hun hoofd om en hoe zien zij hun competitie. Scherpe teksten vergezeld van schitterende pagina grote (actie) foto's maken je deelgenoot van het "grote lijden". Een must have voor elke wielren fanaat!

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!