De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Psychologische tijdschriften

Psychologische tijdschriften


Bent u geïnteresseerd in psychologie? Dan passen de psychologische tijdschriften van 123tijdschrift.nl goed bij u. U vindt hier alle interessante tijdschriften over psychologie in ons overzicht. In ons brede assortiment vindt u gegarandeerd het tijdschrift dat het beste bij u past.

Wat dacht u van een abonnement op het tijdschrift Psychologie Magazine? Dit magazine biedt u alle informatie die u nodig heeft op het gebied van psychologie. Er staat informatie in over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, werk en loopbaan en over de samenleving en cultuur. Met dit magazine vindt u een balans tussen populair en wetenschap. Ervaar het zelf met een abonnement op Psychologie Magazine. Of vindt u een abonnement op Quest Psychologie interessant? Dit tijdschrift vertelt u alles over psyche en het gedrag van de mens. Het gaat over de emoties van de mens en het menselijk brein. Dit wordt op een nuchtere manier beschreven in Quest. Of heeft u toch liever een abonnement op Onkruid Magazine? Dit optimistische blad gaat over duurzaam leven. Dit is een blad gericht op mensen die houden van alternatieve reizen, bijzondere therapieën, pure vriendschappen, zingeving en spiritualiteit. Heeft u een interesse in om dieper op deze onderwerpen in te gaan? Dan past dit tijdschrift helemaal bij u.

De bovenstaande bladen zijn slechts enkele voorbeelden van psychologische tijdschriften uit ons assortiment. Neem een kijkje in ons overzicht en bekijk of uw favoriete tijdschrift er tussen zit.

Profiteer nu van onze nieuwste aanbiedingen op psychologische tijdschriften. Wanneer u een abonnement neemt via 123tijdschrift.nl, heeft u altijd de laagste prijs garantie.