De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Puzzelbladen

Puzzelbladen


Ben jij een fanatieke puzzelaar? Dan passen de puzzelbladen van 123tijdschrift.nl bij jou. Wij beschikken over een ruim assortiment met diverse leuke puzzelbladen. Je vindt gegarandeerd jouw favoriete blad bij ons in het assortiment. Bovendien hoef jij met een abonnement op een puzzeltijdschrift naar keuze je niet te vervelen.

Zo hebben wij voor jou in ons assortiment een abonnement op Denksport 4 sterren Kruiswoord. Deze uitgave van Denksport bied je allerlei leuke kruiswoordpuzzels en verrassende varianten daarvan. De varianten variëren van legwoordzoekers tot doolhofwoordzoekers. Zo heb je urenlang puzzelplezier. Wij hebben meerdere puzzelbladen van Denksport in ons assortiment. Of heb je liever een abonnement op Plus Puzzels? Plus Puzzels heeft meer dan 120 puzzels voor de beginner en de gevorderde puzzelaar. In elk nummer staat onder andere cryptogrammen, kruiswoord, doorlopers, legpuzzels Zweedse puzzels en sudoku's. Dit puzzelblad verschijnt zes keer per jaar en is een uitgave van Plus Magazine. Of misschien vind je een abonnement op WIN!leuk? In WIN! vind je allerlei soorten puzzels en leuke winopdrachten. Met de kruiswoordraadsels, woordzoekers en Zweedse raadsels ben jij verzekerd van urenlang puzzelplezier. Ook maak je kans op de leukste prijzen! Kortom, een puzzelblad dat bij jou, als puzzelliefhebber, zeker niet mag ontbreken.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van al onze puzzelbladen. Of je nu van sudoku houdt of van een kruiswoordpuzzel, 123tijdschrift.nl heeft voor iedereen wel een geschikt abonnement op een puzzeltijdschrift naar keuze. Tevens vind je bij ons de voordeligste abonnementen op puzzelbladen. Bekijk ons gehele assortiment hierboven en maak een keuze uit onze puzzelbladen.