De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Quest Historie
(5 van 3 recensies)

Quest Historie

Van de makers van Quest

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
4 nummers
Doorlopend 1 jaar
-19%
27,80 22,50

Quest Historie

Geschiedenis is niet stoffig en saai. Tenminste, niet in Quest Historie. Vier keer per jaar meer dan 100 pagina’s vol levendige en spannende verhalen zoals alleen Quest ze kan vertellen.

Beoordelingen

  • over  Quest Historie

    Wat nou "geschiedenis is saai?" Niet met Quest Historie hoor. Op boeiende wijze wordt verslag gedaan van (historische) gebeurtenissen die lang (of iets minder lang) geleden zijn gebeurd, op een manier die het allemaal tot leven brengt. Je verkrijgt hierdoor inzicht in de samenhang ervan en in de drijfveren van de mensen die hierin een rol speelden. Want geschiedenis is en blijft mensenwerk!

  • over  Quest Historie

    Ik lees dit blad omdat ik het heerlijk vind wat van de geschiedenis te lezen,dit is echt een blad waar ik van kan genieten.Het is geen roddel of ander vaag blad maar gewoom historie,dingen die gebeurd zijn. Met name voor de vakantie koop ik het,kan me er nu al op verheugen.

  • over  Quest Historie

    Een interessant blad en een leuke aanvulling op mijn studie geschiedenis. Het blad geeft enn andere kijk op de stof, soms luchtig maar altijd wetenschappelijk. Het is gewoon leuk om te lezen.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!