De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Quest
(4 van 25 recensies)

Quest

Laat u verrassen door het Quest tijdschrift!

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
12 nummers
Doorlopend een jaar
-27%
67,80 49,50

Quest

In het Quest tijdschrift leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport. De vormgeving van Quest is modern, de teksten vlot geschreven en voorzien van prachtige illustraties. Ook vindt u in het Quest tijdschrift regelmatig testen, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

Beoordelingen

  • over  Quest abonnement

    Ik lees het blad Quest van A tot Z, alle onderwerpen zijn zeer interessant! Mijn hele gezin heb ik weten te overtuigen hoe leerzaam en boeiend dit blad is. Ik kan niet meer zonder dit blad. Het is verslavend.

  • over  Quest abonnement

    Momenteel een 19-jarige (Let op: Blonde )HBO marketing studente. Nadat ik alle Donald Ducks en Katriens heb uitgelezen, ben ik na een proefabonnement overgestapt naar dit blad. Het is een goed begrijpend blad waarbij de nieuwtjes en feitjes je steeds maar door laten lezen. Mocht je het algemene beu raken, probeer de meer gerichte van Quest zoals Quest Psychologie. Zeker een aanrader voor alle dames en heren.

  • over  Quest abonnement

    IK BEN PAS ABONNEE VAN QUEST EN VIND DIT DIT EEN ZEER GOED BLAD GOED VAN OPZET EN DUIDELIJKE UIT EEN ZETTING VOOR JONG EN OUD

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!