De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Regionale dagbladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Regionale dagbladen


Ben jij benieuwd of er in jouw regio ook regionale dagbladen zijn? 123tijdschrift.nl beschikt over een grote collectie regionale dagbladen, waarschijnlijk zit er ook een krant uit jouw regio tussen. Bovendien bieden wij je de laagste prijs garantie, zodat jij nooit te veel betaald op een dagblad naar keuze.

Kom jij uit de omgeving van Gelderland? Dan is een abonnement op De Gelderlander iets voor jou. Deze krant ontvang je maar liefst 6 dagen per week in de bus. De Gelderland besteedt veel aandacht aan het nieuws uit deze omgeving. Zo blijft je op de hoogte van het actuele nieuws uit deze regio. Tevens staat in deze krant ook het belangrijkste nieuws op nationaal en internationaal gebied. Kom je niet uit Gelderland? 123tijdschrift.nl beschikt over diverse andere regionale dagbladen. Wellicht vind je een abonnement op Brabants Dagblad interessant? In deze krant staan onder andere de vaste rubrieken zoals buitenland, de ondernemer, economie, kunst, opinie, gezondheid, digitaal en geestelijk leven. Deze krant biedt je ook uitgebreide informatie en artikelen op het gebied van sport. Het Brabants Dagblad is een complete krant met actueel en overzichtelijk nieuws. Of heb je liever een abonnement op de Leeuwarder Courant? De bekendste krant van Friesland kun je voor geen dag meer missen. Deze eigentijdse krant bevat alle actuele informatie over de provincie Friesland. Je kunt naast nieuws uit Friesland ook landelijk en wereldwijd nieuws lezen. Zo weet je zeker dat je niks mist met deze krant. Tevens biedt De Leeuwarder Courant je meer inhoud vanwege de nieuwe rubrieken en bijlagen.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van regionale dagbladen die 123tijdschrift.nl je te bieden heeft. Kies de krant uit jouw regio om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland!