De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Roddelbladen

Roddelbladen


Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste roddels en alles weten over het wel en wee van de bekende Nederlanders, sterren uit Hollywood, het Koningshuis of politici? Met het complete assortiment van roddelbladen zit je bij 123tijdschrift.nl goed en weet je altijd direct wat er speelt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een abonnement op roddeltijdschrift Prive? In het 72 pagina tellende magazine lees je wekelijks alles over de sterren, uit zowel het binnen- als het buitenland! Showbizz, het Koningshuis, internationale Jetset, alles komt in dit blad aan bod! Met een abonnement op roddelmagazine Weekend haal je het meest actuele roddelnieuws in huis en natuurlijk kan ook Story in dit rijtje niet ontbreken! Spraakmakende foto's en reportages houden je op de hoogte van alles wat je wilde weten over jouw favoriete sterren.

Ben je meer geïnteresseerd in het Koningshuis? Kies dan voor een abonnement op 1 van de Royalty magazines Royals, Vorsten of Royalty. Royalty biedt exclusieve interviews, reportages en foto's. Het is absoluut een toonaangevend royalty magazine. Vorsten kenmerkt zich door de prachtige foto's en uitgebreide verhalen. Royalty richt zich naast de Nederlandse Koninklijke familie ook op de Europese Koningshuizen en houd je op de hoogte van al het nieuws via royalty expert Marc van der Linden.

Profiteer van de hoogste kortingen op de diverse roddelbladen van 123tijdschrift.nl en bestel vandaag nog jouw abonnement. Het is ook leuk om een abonnement op een roddelblad kado te geven. We hebben diverse kado abonnementen waaruit je een keuze kunt maken. Bovendien stoppen deze abonnementen automatisch. De ontvanger wordt zo tot niets verplicht.