De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van ROS
(4 van 5 recensies)

ROS

Het magazine met passie voor paarden!

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Doorlopend een half jaar
-40%
16,50 9,95
6 nummers
Doorlopend 1 jaar
-40%
33,- 19,95

ROS

Paarden zijn je lust en je leven. Natuurlijk lees je dan ROS. Hèt magazine met passie voor paarden. In ROS vind je informatieve artikelen over het gedrag, de verzorging en de gezondheid van je paard, tips om beter te leren rijden, mooie foto's en lezersverhalen, doelgerichte oplossingen voor allerlei soorten problemen met je paard, de nieuwste gadgets en natuurlijk leuke lezersvoordelen.

Beoordelingen

  • over  ROS cadeau abonnement

    Ik vind het een heerlijk tijdschrift, waar een tijdschrift voor bedoeld is zo is deze ook. Heerlijk in je vrije tijd een blaadje gerust lezen met een genot van een kopje thee. Altijd genoeg informatie en de tips zijn altijd handig.

  • over  ROS cadeau abonnement

    We lezen zowel een mensport blad als de ROS en de ROS steekt er met kop en schouders boven uit! Eerlijke en herkenbare artikelen maar boven al: NEUTRAAL! ROS laat niet tussen de regels lezen wat ze er zelf van vindt. Geen hoogdravende standjes en wazige meningen maar duidelijk en fris! Dan neem je wat minder goede vertaling op de koop toe toch?! Top ROS blijf dit doen!! Leuk, leesbaar en informatief van begin tot eind. Ik kijk weer uit naar het nieuwe nummer!

  • over  ROS cadeau abonnement

    Het blad ROS weet op een of andere manier altijd iets nieuws en leerzaams te vertellen. Er zitten goed geschreven stukken in en niet al teveel reclame. Dit blad heb je wat aan, omdat je leert hoe je je paard beter kunt verzorgen en begrijpen. Veel punten waarmee ik moeite heb, zoals wanneer moet mijn paard een deken op, hoe eet ze gezond en wat is een hoefzweer komt er allemaal in voor en het is ook nog prettig om te lezen. Goed blad!

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!