De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Scholieren tijdschriften

Scholieren tijdschriften


De beste tijdschriften voor scholieren vindt u op 123tijdschrift.nl. Voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze voor scholieren, bent u bij 123tijdschrift.nl aan het goede adres. Ook kunt u iemand verrassen met een abonnement op één van onze bladen uit de rubriek scholieren.

Wat dacht u van een abonnement op Hoe overleef ik? Hoe overleef ik beschrijft de gebeurtenissen uit het leven van de 16-jarige puber Rosa en haar familie en vrienden. Het blad richt zich op meiden in de leeftijd van 9 tot 14 jaar oud. Er staan in dit tijdschrift leuke verhalen, interviews, e-mails en handige survivaltips. Tevens vindt u de leukste strips en quizzen in Hoe overleef ik. Of heeft u liever een abonnement op Girlz!? In Girlz! leest u over uw favoriete sterren, schoonheid en modetrends. Daarnaast vindt u in dit blad leuke verhalen en interesse rubrieken zoals lichaam, liefde en relatie. Tevens kunt u uw persoonlijke ervaringen delen in "Mijn verhaal". Of vindt u het tijdschrift Know How interessant? Know How is het leukste blad voor jong en oud en vertelt op  een duidelijke manier hoe de wereld in elkaar steekt. U vindt er interessante feiten, antwoorden op honderden vragen, luchtige brainsnacks en boeiende illustraties.

De genoemde tijdschriften hierboven zijn nog maar enkele voorbeelden uit ons ruime aanbod. Voor iedere scholier heeft 123tijdschrift.nl wel een passend blad in het assortiment. Op deze tijdschriften kunt u zich gemakkelijk abonneren. Bestel direct uw tijdschrift naar keuze en ontvang uw favoriete blad bij u in de bus.