De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Schrijven Magazine
(5 van 3 recensies)

Schrijven Magazine

Schrijven Magazine, van inspiratie tot publicatie.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
2 nummers
Aflopend 4 maanden
-21%
12,- 9,50
6 nummers
Doorlopend 1 jaar
-24%
36,- 27,50

Schrijven Magazine

Wie schrijft, leest Schrijven Magazine. Van de geïnspireerde hobbyist tot de toekomstige winnaar van de AKO Literatuurprijs. Met heel veel praktische tips, en workshops, maar ook interviews met redacteuren, agenten, beginnende én gevestigde auteurs. Schrijven Magazine maakt je wegwijs in de wereld van het schrijven.

Beoordelingen

  • over  Schrijven Magazine cadeau abonnement

    Ik vind dat sommige mensen die er als een hobby mee bezig zijn wel spannende verhalen kunnen vertellen. Ik zou het zo niet kunnen bedenken.Je maakt toch altijd wel wat mee. Wie weet staan in dat tijdschrift van schrijven ideeen genoeg.Ik kan niet relaxt en vrolijk schrijven. Het is met een ondertoon van haat, nijd, en woede. Het gaat meestal over dingen die waar zijn. En denk dat het onderwerpen zijn die menigeen niet zal boeien. Ik weet dan ook niet wat. Misschien brengt zo'n quot in schrijven Magazine je dan op een idee. Wie schrijft die blijft.

  • over  Schrijven Magazine cadeau abonnement

    Er zijn veel mensen die voor hun hobbys chrijven en dichten. Ik heb niet zo veel inspiratie om te schrijven. Misschien kom je na een boswandeling wel op een idee. Als mensen daar veel van zich zelf in kwijt kunnen dan is dat tegelijkertijd een hele opluchting. Je moet er wel fantasie voor hebben, maar dingen die waar gebeurd zijn en die je bezig houden inspireren ook wel tot schrijven. Fantasie en werkelijkheid kunnen ook in elkaar overvloeien.

  • over  Schrijven Magazine cadeau abonnement

    fijn tijdschrift zonder flauwekul met interessante artikelen en een overzichtelijke website, leuke agenda die voor deze doelgroep anders moeilijk te vinden is.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!