De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Sportbladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Sportbladen


De beste sportbladen vind je op 123tijdschrift.nl. Ben jij een echte sportfanaat? Dan ben je hier op het juiste adres voor een fantastisch abonnement op één van onze vele sporttijdschriften. Ons assortiment is breed en er is voor iedere sporter wel een leuk magazine te vinden.

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws op het gebied van voetbal? Dan hebben wij het blad Voetbal International voor jou. Hierin wordt alles verteld over de spelers, hun carrière en wat ze allemaal bereikt hebben. Dit magazine is dan ook één van de beste sportbladen op voetbalgebied.

Houd jij meer van hardlopen? Wellicht is Runner's World dan iets voor jou? Het blad is geschikt voor elke hardloper, of je nu een beginner bent of al een tijd hardloopt. Het blad staat vol met loopschema's, tips voor voeding en wat te doen bij een blessure. Ook lees je in het blad over sportkleding en resultaten van loopwedstrijden. Runner's World is tijdschrift over hardlopen.

Wil jij alles weten over fitnessfietsen, reisfietsen, racefietsen of mountainbikes? Dan is BIKE & Trekking Magazine wat voor jou. Lees in elke editie over mooie bestemmingen, nieuwe modellen en nog veel meer.

De genoemde sportbladen zijn slechts een klein gedeelte uit ons assortiment. Wij hebben ook bladen op het gebied van autosport, fitness, golf, voetbal, watersport en wielrennen. Bovendien profiteer je bij ons van de laagste prijs. Onze sportbladen zijn ook leuk om kado te geven.