De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Stripbladen

Stripbladen


Wilt u graag een abonnement op één van onze stripbladen? Op 123tijdschrift.nl vindt u een ruim assortiment met verschillende stripbladen. Door de ruime keuze die 123tijdschrift.nl u aanbiedt, kunt u gemakkelijk een abonnement kiezen op het stripblad dat het beste bij u past.

Donald Duck is één van de bekendste stripbladen van Nederland. Dit blad staat vol met hilarische avonturen van Oom Donald, Dagobert Duck, Guus Geluk en Kwik, Kwek en Kwak. Het is een vrolijk weekblad waar jong en oud iedere week van kan genieten. Of heeft u liever een abonnement op het tijdschrift Inkie? Inkie is het tijdschrift voor meiden van 7 tot 10 jaar oud en verschijnt 10 keer per jaar. Inkie staat boordevol met de leukste verhalen, reportages, puzzels, weetjes en ideeën voor een spreekbeurt. Het is echt een blad voor meiden die houden van knutselen, lachen, lezen, kleuren en spelen. Of wellicht bent u geïnteresseerd in het Nickelodeon Magazine? Nickelodeon Magazine is het leukste maandblad voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo staat dit blad vol met nieuws over muziek, films, games, vips en alle bekende televisieshows van Nickelodeon. Daarnaast blijft u ook op de hoogte van het laatste nieuws over uw favoriete series. Ook vindt u in dit blad veel puzzels en grote posters.

De genoemde stripbladen zijn slechts voorbeelden van tijdschriften uit ons assortiment, kijk hierboven voor nog meer stripbladen. 123tijdschrift.nl biedt u altijd de beste abonnementen. Tevens heeft u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Wilt u ook profiteren van de leukste aanbiedingen op stripbladen? Abonneer u dan nu op een stripblad naar keuze en geniet van aantrekkelijke korting!