De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Technische tijdschriften

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Technische tijdschriftenDe beste technische tijdschriften vindt u op 123tijdschrift.nl. Voor de liefhebber van wetenschap en techniek hebben wij een breed assortiment samengesteld, van computerbladen tot wetenschapsbladen.

Voelt u zich meer aangetrokken tot het algemene begrip van wetenschap en techniek, dan is het magazine Kijk misschien wat voor u. Hierin leest u leuke weetjes over de mens, maatschappij, wetenschap en techniek. Wilt u meer weten over wetenschap? Dan is Wetenschap in Beeld het tijdschrift voor u. Krijg antwoord op vragen over cultuur, natuur, biologie en techniek. Lees interessante internationale artikelen, korte weetjes en geniet van top kwaliteit fotografie en gedetailleerde illustraties.

Eerder een liefhebber van computers? Dan hebben wij ook het magazine Tips & Trucs. Hier staan nuttige weetjes en tips in op computergebied. Dit blad is handig wanneer u een probleem hebt met uw computer of uw kennis wilt verbreden. Of abonneer u op Elektor, het magazine over elektronica en computertechniek voor zowel hobbyisten als professionals, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bent u meer geïnteresseerd in de nieuwste gadgets, elektronica en gear, dan past het BRIGHT magazine het best bij u.

Kortom waar uw interesses ook liggen, op 123tijdschrift.nl vindt u het technische tijdschrift voor u. De magazines die wij hierboven hebben beschreven, is slechts een klein deel uit ons assortiment. Profiteer van onze interessante aanbiedingen, geef een blad kado of ontvang een prachtig kado bij uw bestelling. Wacht niet langer en bestel vandaag nog het technische tijdschrift dat bij u past!