De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

TV Gidsen

TV Gidsen


Op 123tijdschrift.nl bieden wij heel veel TV gidsen aan. Want wat is er nu handiger dan wanneer je lekker op je gemak kunt kijken naar wat er voor leuke programma's op TV komen? Zo hoef je nooit meer jouw favoriete programma te missen. Ook weet je in het vervolg waar de programma's over gaan, zodat je een goede keuze kunt maken welke programma's je graag wilt kijken. Of dit nu soaps, films, actualiteitenprogramma's, shows of documentaires zijn. Je bent van alles op de hoogte!

Iedere TV gids op 123tijdschrift.nl biedt jou een compleet overzicht van wat er op radio en TV wordt uitgezonden. Het verschil zit hem in het formaat, overzichtelijkheid, extra's en de prijs. Maak een keuze uit ons ruime assortiment TV gidsen en kies de TV gids welke jou het meest aanspreekt.

Een van de meest bekende TVgidsen is Veronica Magazine, waarin je zowel de programma's kunt vinden alsmede de previews van films en series en nog veel meer.

TrosKompas is een handig omroepblad met een uitgebreid overzicht, interessante interviews, leuke artikelen met tuinideeën van Rob Verlinden en dierenadvies van Martin Gaus, veel filminformatie en natuurlijk nog veel meer.

De VARAgids was één van de eerste TV gidsen met relevante achtergrondartikelen en biedt naast een prettig overzicht van het tv- en radioaanbod ook interessante achtergrondinformatie.

En zo hebben we nog vele andere leuke TV gidsen in ons assortiment. Bovendien hebben wij altijd een zeer voordelige aanbieding op onze TV gidsen. Kies zelf welke TV gids het beste bij jou past en abonneer je snel op een gids uit bovenstaande tijdschriften. Of geef een abonnement op een TV gids kado!