De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

Vergroot jouw bereik, verhoog jouw oplage

123tijdschrift.nl is onderdeel van het netwerk van Mediakiosk B.V.. Met de verkoop van 400.000 abonnementen in 2010 is Mediakiosk B.V. de grootste onafhankelijke abonnementenverstrekker in Nederland.

Jouw titel(s) verkopen via ons netwerk betekent het aanzienlijk vergroten van jouw marketingbereik. Veel uitgevers kennen de kracht van ons netwerk; inmiddels verkoopt Mediakiosk B.V. meer dan 400 tijdschrift- en dagbladtitels op zowel nationale als internationale titels.

Profiteer ook van onze kracht en ervaar onze uitstekende service.


Werkwijze


Wij werken voor u
Klanten kopen hun abonnement via ons netwerk van succesvolle wervingskanalen en -acties.

Klantcontact
Wij hebben een professionele online en telefonische klantenservice.

Aanlevering abonnees
Nieuwe abonnees worden door ons met de uitgever gecommuniceerd en de uitgever draagt zorg voor verzending van het abonnement.

Alleen het resultaat telt
Je betaalt per verkocht abonnement.

Toegang uitgevers database
Je bepaalt zelf jouw aanbiedingen en heeft online inzage in de verkoopresultaten.

Circulation network


Online shops
jouw titel wordt opgenomen in de collectie van onze online shops. Zoals op 123tijdschrift.nl (400.000 unieke bezoekers per maand) en 123dagblad.nl. In totaal staan op dit moment ruim 400 titels met meer dan 700 acties op de online schappen.

Nationale Tijdschriftenbon
De Nationale Tijdschriftenbon is dü kadobon voor een abonnement naar keuze. Jaarlijks worden meer dan 100.000 bonnen ingewisseld voor een abonnement. In 2008 wordt de 500.000ste tijdschriftenbon verkocht.

Business solutions
Wij stimuleren bedrijven om tijdschriften en Tijdschriftenbonnen in te zetten om hun klanten te bedanken en/of de verkoop te stimuleren. Een andere toepassing is als onderdeel van een keuze cadeau concept. Bijvoorbeeld met Kerst.

Whitelabel
Mediakiosk B.V. levert externe partijen compleet ingerichte online shops, om abonnementen te verkopen. Voorbeelden van succesvolle whitelabels zijn proefabonnementen.nl, krantopproef.nl en blad.nl.

Affiliate netwerk
Onze collectie en acties promoten we ook via ons affiliate netwerk. Banners van onze online shops en ook die van uitgevers zelf worden via onze affiliate partners aangeboden aan 40.000 websites.

business solutions

Marketing mogelijkheden


Integratie
Integratie houdt in dat abonnementen via Mediakiosk B.V. in een bestaande website worden verkocht (shop-in-shop). Een website komt alleen in aanmerking voor integratie als de kwaliteit van de website en de presentatie van de titels goed zijn.

Online Direct marketing
Mediakiosk B.V. zorgt ervoor dat titels, themaüs en acties goed in beeld zijn bij (potentiüle) klanten. Onze producten zijn goed vindbaar via zoekmachines en we versturen regelmatig digitale nieuwsbrieven met interessante aanbiedingen.

business solutions

Profiteer ook!

Ben je overtuigd van onze kracht? Neem contact met ons op via: 088-5500196 of uitgevers@readview.nl

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95