De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Vakbladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Vakbladen


Het leukste en meest uitgebreide aanbod van vakbladen vind je bij 123tijdschrift.nl Het assortiment bestaat uit diverse interessante vakbladen. Zo vind je in deze rubriek landbouwbladen, manager magazines en zorgbladen. Er zit dus voor iedereen wel een passend abonnement bij. En bovendien profiteer je bij ons van de laagste prijzen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het blad Nursing? Nursing is het meest gelezen vaktijdschrift voor verpleegkundigen en staat vol met interessante artikelen over de dagelijkse verpleegkundige praktijk. Kruip in de huid van (gespecialiseerde)verpleegkundigen en lees alles over de nieuwste ontwikkelingen en complexe onderwerpen. Wissel persoonlijke ervaringen uit en blijf op de hoogte van congressen, mini-symposia en nog veel meer. Een prachtig blad voor verpleegkundigen!

Of heb je liever een abonnement op Truckstar? Truckstar is het grootste tijdschrift in de Nederlandse en Belgische transportsector. In dit blad lees je onder andere over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bijzondere transporten. Ook kom je meer te weten over transport buiten Nederland. Met veel informatie voor eigenrijders, trucks van toen en nog veel meer. Ook vind je alles over de nieuwste vrachtwagens en het Truckers Festival.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van ons hele assortiment aan vakbladen. Bekijk hierboven het hele overzicht en neem een abonnement op een leuk vakblad naar keuze. Deze ontvang je dan zo snel mogelijk bij jou in de brievenbus.

Bij 123tijdschrift.nl kun je kiezen uit een groot aantal vakbladen voor ieder vakgebied. Bestel direct een abonnement naar keuze en ontvang hoge kortingen. Profiteer daarom snel en sluit vandaag nog een abonnement af op jouw favoriete vakblad!