De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Video tijdschriften

Video tijdschriften


Op 123tijdschrift.nl vind je ons aanbod van video tijdschriften. Maak een keuze uit een van onze leuke tijdschriften over alles wat te maken heeft met digitaal en digitale video en ontvang voortaan je favoriete tijdschrift bij jou in de brievenbus. Tevens ook leuk om cadeau te geven!

Wil jij graag het laatste nieuws lezen over de nieuwste digitale ontwikkelingen en ben jij gek op allerlei gadgets? En spreken de volgende woorden jou aan: tests, accessoires, hardware, software, bewegend beeld, workshops, camcorder, videocamera, projectoren en homecinema? Dan zit je goed met ons assortiment video tijdschriften. Hieronder vindt je een paar voorbeelden uit ons assortiment die jou wellicht aanspreken.
CHIP FOTO-VIDEO digitaal is het magazine voor liefhebbers van digitale video en fotografie. Wil jij alles weten over hardware en software en leren hoe je nog betere foto's en filmpjes kunt maken? Dan is dit het ideale tijdschrift voor jou uit ons assortiment!

Als je op de hoogte wil blijven van de laatste digitale ontwikkelingen kun je een abonnement nemen op Digital Movie en alles te weten komen over video, editing, HD, home cinema en natuurlijk nog veel meer. Ook is het mogelijk om dit tijdschrift online te lezen met vele extra's als demo's, links en trailers. Bovendien is deze service gratis voor abonnees. Wacht dus niet langer en bestel jouw abonnement op Digital Movie vandaag nog.

We hebben nu de best verkochte bladen uit de rubriek video tijdschriften besproken. Maak nu jouw keuze en abonneer je op jouw favoriete video tijdschrift. Of geef een abonnement op een tijdschrift naar keuze kado. Bovendien hebben wij bijzonder leuke prijzen voor jou!