De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Visbladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Visbladen


Is vissen jouw grote hobby? 123tijdschrift.nl heeft voor jou de leukste visbladen in haar assortiment. Er zijn verschillende tijdschriften over vissen, zowel voor de gevorderde visser als voor de beginnende visser. Zo vind je altijd wel een abonnement op het tijdschrift dat bij jou past!

Wat dacht je van een abonnement op Beet? Beet is een tijdschrift over sportvissen. In dit blad staan artikelen uit de praktijk, leerzame reportages, wedstrijdverslagen, nieuwe materialen, stekkeninformatie en nieuws over de hengelsport uit binnen- en buitenland. Zo mis je niks op het gebied van sportvissen. Wellicht vind je een abonnement op Karper interessant? Karper richt zich op de hengelsport uit binnen- en buitenland. Je vindt in dit blad verschillende technieken, aassoorten en tactieken. Daarnaast lees je artikelen over de nieuwste producten op het gebied van vissen. Ook staan er in dit magazine artikelen met prachtige fotografie van vangsten en gebruikte technieken. Dit blad is uitgegroeid tot het karpermagazine van de Benelux. Of misschien is het tijdschrift Zeehengelsport iets voor jou? Het blad staat geheel in het teken van de hengelsport. Er wordt aandacht besteed aan zowel de boot- als de kustvisserij. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op dit gebied. Ben jij een liefhebber van de hengelsport? Dan past het tijdschrift Zeehengelsport bij jou.

Dit is slechts een deel van het assortiment van 123tijdschrift.nl. Bekijk hierboven ons gehele assortiment voor nog meer visbladen en abonneer je op een van onze populaire visbladen. Bovendien bieden wij jou de laagste prijs garantie. Zo profiteer je altijd van aantrekkelijke aanbiedingen op jouw favoriete visbladen.