De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Visie
(2 van 2 recensies)

Visie

Visie: dé televisiegids van de EO

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
12 nummers
Doorlopend 3 maanden
-17%
18,- 15,-
52 nummers
Doorlopend 1 jaar
-49%
78,- 40,-
3 maanden
18,-
17 % korting
15,-
1 jaar
78,-
49 % korting
40,-

Visie

De christelijke gids voor het hele gezin
Als geloven je leven is, kies je voor Visie, de televisiegids van de EO. Een blad vol diepgaande interviews, prikkelende commentaren en indringende verhalen. Met het christelijke geloof als bindende factor en leidraad.

De actuele televisiegids
Natuurlijk vind je in de EO televisiegids iedere week een actueel overzicht van alle radio en televisieprogramma's. Met daarbij achtergronden over bijvoorbeeld Het Elfde Uur, de spraakmakende talkshow van Andries Knevel. Of het programma Jong, waarin presentator Manuel Venderbosop bezoekgaat bij jongeren met een bijzonder verhaal of uiterlijk. Met de televisiegids van de EO bent u altijd op de hoogte.

Een televisiegids vol tips
De televisiegids Visie geeft iedere week tips over prachtige natuurdocumentaires of aangrijpende films. Kortom, Visie is een televisiegids dat niet alleen vragen stelt, maar ook antwoorden durft te geven. Inderdaad, een televisiegids met een visie. De meest complete radio en televisiegids voor het hele gezin.

Beoordelingen

  • over  Visie

    Nieuwe Visie goed uitgevoerd maar helaas het door U gekozen lettertype programering t.v. en radio is voor ons niet prettig te lezen. Oude Visie was veel duidelijker.

  • over  Visie

    Ik vind het een hele achteruitgang met de EO visie. Jammer, dat er veel verloren is gegaan uit dit blad. Ik overweeg te stoppen met dit blad

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!