De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

voetbalmagazines

voetbalmagazinesHeb jij een passie voor voetbal? Dan passen de voetbalmagazines van 123tijdschrift.nl bij jou. Al onze voetbalmagazines houden jou op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van voetbal. Met een abonnement op een voetbalblad naar keuze mis je niks van jouw favoriete clubs en spelers. Je bent voor een tijdschrift over voetbal bij 123tijdschrift.nl aan het juiste adres.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het tijdschrift Voetbal International? Voetbal International is het langstlopende voetbalblad van Nederland. Met een abonnement op dit blad ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld. Daarnaast lees je spraakmakende interviews, scherpe analyses, leuke columns en indrukwekkende reportages. Kortom, een tijdschrift dat bij jou past. Of wellicht vind je het blad Elf Voetbal interessant? Elf Voetbal biedt jou iedere maand interessante artikelen over het nationale en internationale topvoetbal. Daarnaast lees je exclusieve interviews en unieke verhalen. Verder heeft dit blad diverse speciale edities met allemaal een eigen thema. Deze thema's variëren van reizen tot wellness. Ook hebben wij in ons assortiment aan voetbalmagazines het tijdschrift Hard Gras voor jou. In dit magazine worden hilarische voetbalartikelen afgewisseld met serieuze en aangrijpende verhalen. Hard Gras laat je een andere kant van de voetbalwereld zien.

Zoals je ziet, beschikken wij over diverse bekende titels op het gebied van voetbal. Dit zijn natuurlijk ook nog niet al onze voetbalmagazines. Bekijk snel het gehele overzicht en laat je verrassen door ons ruime assortiment aan bekende voetbaltijdschriften.

Bestel snel een abonnement op één van onze voetbalmagazines en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen. Zo heb je bij 123tijdschrift.nl altijd een voordelig abonnement naar keuze!