De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

De Telegraaf

60 nummers voor ? 20,00

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Vrouwenbladen

Vrouwenbladen


123tijdschrift beschikt over de leukste vrouwenbladen. Het is heerlijk om lekker rustig een tijdschrift te lezen. Daarom hebben wij ons assortiment goed gevuld met veel leuke tijdschriften voor vrouwen. Bovendien bieden wij u het goedkoopste abonnement op uw favoriete blad. Zo betaalt u nooit te veel.


Wat vindt u van een abonnement op Libelle? Libelle geeft u informatie over alle onderwerpen waar de gemiddelde Nederlandse vrouw geïnteresseerd in is. Zo houdt het blad u iedere week op de hoogte van interessante onderwerpen als mode, interieur en relaties. U leest dan ook huishoudelijke, psychologische en maatschappelijke artikelen. Daarnaast vindt u reportages, recepten, interviews en spraakmakende verhalen. Of heeft u liever een abonnement op de Linda? Linda de Mol staat centraal in dit glossy en lifestyle magazine. In het tijdschrift Linda vindt u leuke interviews, taboedoorbrekende verhalen, portretgalerijen en columns. Daarnaast staat het blad elke maand vol met artikelen over beauty, mode, eten, televisie, muziek, boeken en film. Zo blijft u altijd op de hoogte van uw favoriete onderwerpen. Wellicht vindt u een abonnement op ELLE interessant? ELLE is het meest toonaangevende modeblad van Nederland. In het blad staan artikelen over mode en beauty. Zo hoeft u niks te missen van alle trends en ontwikkelingen uit de mode- en beautywereld. Daarnaast staan er in het magazine interviews, reisverhalen en lifestyle reportages.

Dit is natuurlijk niet ons gehele assortiment, kijk hierboven voor meer vrouwenbladen en kies het tijdschrift uit dat u aanspreekt!

Bestel direct een abonnement op een van onze vrouwenbladen en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen.