De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Wandelbladen

Wandelbladen


Heb jij een passie voor wandelen? Dan zit je goed bij de wandelbladen van 123tijdschrift.nl. Wij hebben voor iedere wandelaar wel een leuk tijdschrift in de aanbieding. Zo beschik je altijd over de leukste wandelroutes uit binnen- en buitenland. Bovendien profiteer je altijd van de laagste prijs garantie op al onze wandelbladen.

Zo hebben wij voor jou een abonnement op het tijdschrift Roots in de aanbieding. Dit leuke blad signaleert de verrassingen van de natuur en legt ze op een prachtige manier vast. Elke maand vind je in dit blad uitneembare kaarten, zodat je zelf op pad kunt gaan. Daarnaast geeft Roots je tips voor actieve uitjes, maar ook uitjes om heerlijk uit te rusten op de mooiste plekken. Heb je toch liever een abonnement op een van onze andere wandelbladen? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van het tijdschrift Op lemen voeten? Al meer dan 20 jaar lang is Op lemen voeten het wandeltijdschrift van Nederland. Dit blad is geschikt voor rustige wandelaars, maar ook voor de sportievelingen. Zo staan er in dit blad lange en korte wandeltochten voor in Nederland en Europa. Met een abonnement hoef je je niet te vervelen. Ook hebben wij het tijdschrift Te voet in ons assortiment. De wandelkrant Te voet houdt je iedere maand op de hoogte van het actuele wandelnieuws. Ook lees je inspirerende wandelverhalen van echte liefhebbers en professionals. Daarnaast vind je uitgebreide interviews en tests van de nieuwste producten. Bovendien besteedt Te voet ook aandacht aan leuke wandeltochten en stadswandelingen.

Kijk hierboven het assortiment met alle wandelbladen van 123tijdschrift.nl en kies welk tijdschrift het beste bij jou past! Bestel direct een abonnement op jouw favoriete blad profiteer van onze aantrekkelijke prijzen op diverse wandelbladen.