De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Watersport magazines

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Watersport magazinesBen jij een liefhebber van de watersport? 123tijdschrift.nl beschikt over een ruim assortiment van diverse watersportbladen. Je vindt bij ons titels over verschillende onderwerpen op het gebied van de watersport. Zo hebben wij in ons assortiment tijdschriften over zeilen, maar ook over surfen en windsurfen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het tijdschrift Waterkampioen? Waterkampioen is geschikt voor iedere watersporter. Het blad richt zich op iedereen die varend geniet van de vrijheid en de natuur. Je leest informatie over tochten in het binnen- en buitenland, de nieuwste zeil- en motorboten, tweedehands boten en verschillende tests. En natuurlijk word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op watersportgebied. Wellicht spreekt het blad Zeilen jou aan? Het tijdschrift Zeilen is het grootste maandblad over zeilen in de Benelux. Iedere maand vind je spannende verhalen, leuke interviews en interessante artikelen. Kortom, je beleeft het allemaal in Zeilen. Of heb je toch liever een abonnement op Access Kiteboard Magazine? Met dit blad kom je alles te weten over kiteboarden. Je krijgt vele tips en leest over onderwerpen als technieken, wetenswaardigheden, spotchecks, roadstories, evenementen en de nieuwste moves. Daarnaast worden top kiteboarders door het magazine geïnterviewd. Access kiteboard magazine is onmisbaar voor de echte kiteboarden!

Je blijft altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de watersport met 1 van onze watersportbladen. Dit zijn dan ook nog maar een paar voorbeelden van bladen uit ons hele assortiment.

Bestel snel een abonnement op een tijdschrift naar keuze uit onze rubriek watersportbladen en ontvang jouw favoriete blad bij jou in de brievenbus. En bovendien profiteer je dan direct van onze leuke aanbiedingen.