De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Wellness magazines

Wellness magazines


Vind u wellness ook zo belangrijk? Dan heeft 123tijdschrift.nl leuke abonnementen op wellness magazines voor u. U heeft een ruime keuze uit de diverse welnessbladen in ons assortiment. Er zit voor iedereen wel een ontspannend magazine tussen. In deze wellness bladen kun je tips en adviezen lezen over gezondheid en ontspanning.

Wat dacht u van een abonnement op Wellness Magazine? Dit tijdschrift is één van onze populaire wellness magazines en staat helemaal in het teken van ontspanning. Het is dan ook het grootste blad op het gebied van wellness in Nederland. Uw innerlijk en uw uiterlijk komen aanbod in dit interessante blad. Alle informatie waardoor u uw beter voelt en er beter uitziet haalt u uit Wellness Magazine. Daarnaast vindt u ook informatie over spa's, beauty, wellness producten en wellness locaties in binnen- en buitenland. Of wat vindt u van een abonnement op Happinez? In dit magazine staan artikelen over hart en ziel, psychologie, spiritualiteit en wijsheid. Dit stijlvolle blad gaat over deze zingeving van het leven. U kunt interviews, uitspraken, reportages, columns, tips en trucs lezen in Happinez. Of heeft u liever een abonnement op het Yoga Magazine? Dit magazine verschijnt vier keer per jaar en gaat over spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. U kunt lezen over yogareizen, boeken, goede voeding en de beste yogaproducten. En natuurlijk staan er verschillende yogahoudingen voor elk niveau in het Yoga Magazine. Kortom, u vindt alles op het gebied van yoga en ontspanning in dit blad.

Bent u een liefhebber van ontspanning? Voor alles over ontspanning zit u hier goed bij de wellness magazines van 123tijdschrift.nl. Bekijk ons ruime aanbod van wellness magazines en bestel nu uw perfecte tijdschriften.

Abonneer u nu op uw favoriete tijdschrift en profiteer van onze leuke aanbiedingen. Zo heeft 123tijdschrift.nl altijd de leukste acties met de laagste prijs garantie.