De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Zoom.nl
(5 van 2 recensies)

Zoom.nl

Zoom.nl - Ontwikkel jezelf als fotograaf

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Aflopend 4 maanden
-23%
19,50 15,-
5 nummers
Doorlopend een half jaar
-17%
32,50 26,95
10 nummers
Doorlopend een jaar
-23%
65,- 49,95

Zoom.nl

Zoom is het magazine over fotografie. Met Zoom beleef je nog meer plezier aan je digitale camera. De gevarieerde mix van heldere cursussen, leerzame workshops en nuttige aankoopadviezen zorgen dat je nog mooiere foto's zal maken. Ook ontvang je toegang tot de Zoom fotocursussen op video via je smartphone, tablet of desktop. Zoommunity: Upload je mooiste foto's op Zoom en krijg feedback en mogelijk komt jouw foto in het volgende magazine Zoom Fotowedstrijden: Doe mee aan de verschillende fotowedstrijden en maak kans op mooie prijzen!Zoom Abonneevoordeel: Als abonnee ontvang je korting op allerlei fotografie accessoires

Beoordelingen

  • over  Zoom.nl abonnement

    Een zeer interessant blad voor de fotograaf. Heb alleen nooit begrepen waarom het ook video zegt te behandelen, terwijl er vaak maar een paar pagina's zijn. Wat mij betreft mag het er ook helemaal uit.

  • over  Zoom.nl abonnement

    Ik ben uitermate tevreden met het fototijdschrift ZOOM, en na een proefperiode overgegaan naar een vast abonnement, en hoop dat de redactie het hoge niveau kunnen handhaven,pet af en succes.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!